Krétafesték pályázat festett bútorok büszke tulajdonosainak!

A pályázat 2020. július 5-én lezárult! A díjazottak az egyes díjak alatt olvashatóak!

Szívből gratulálunk nemcsak a díjazottaknak, gyönyörű munkák születtek!

Így festek én! - Annie Sloan  Chalk Painttel ™  bútorfestő pályázat info

Tudjuk, hogy a karantén, a bezártság és az otthon végzett munka mindenkit érint, valakinek hirtelen nagyon sok tennivalója lett, valakinek meg épp felszabadult sok ideje. Az otthonunk kinézete hatással van mindennapi hangulatunkra, ezt most mi is fokozottabban érezzük. Tapasztalatból tudjuk, hogy a bútorfestés olyan tevékenység, ami kikapcsol, feltölt, sikerélményt nyújt és közben még az otthonod is megújul, megszépül.
Keressük azokat az Annie Sloan Chalk Painttel   festett bútorokat, melyek régebben vagy akár ezekben a hetekben kerülnek ki a kezeitek közül és ezeket most szeretnénk díjazni!
A felajánlott díjak összértéke több, mint 300.000,- Ft értékű ! Nézd meg lejjebb!
 • Fess bútort Annie Sloannal!
 • Töltsd fel ide!
 • Mutasd meg másoknak is!
 • Zsebeld be az elismerést!

Így festek én! - Annie Sloan Chalk Painttel ™ pályázat

SZABÁLYOK

 

 1. Annie Sloan krétafestékkel festett bútorral pályázhatsz!
 2. A pályázat időtartama 2020.május 8. péntek - 2020. július 5. vasárnap
 3. Az nyeri a közönségdíjat, aki a pályázatára a legtöbb szavazatot gyűjti.
 4. Egy pályázatban 1 db kép tölthető fel! Növeld nyerési esélyed a tökéletes KÉP elkészítésével, ennek a receptjét itt találod: Festett bútorom fényképének elkészítése útmutató!
 5. Maximum 3 db munkáddal pályázhatsz!
 6. Régebbi munkát is feltölthetsz, olyat is, ami részt vett már más pályázaton is! Esetleg fotózd újra az ÚTMUTATÓNK szerint.
 7. Tehát a FELADAT:
  1. Regisztrálj itt az oldalon. A felhasználó neved, a kép címe, és a leírás lesz nyilvános, a regisztráció és a képfeltöltés során megadott egyéb adataidat csak mi látjuk és arra használjuk, hogy meggyőződjünk róla, hogy valós személy vagy és fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Adataid védelméről a hivatalos Adatvédelmi Szabályzatban olvashatsz többet, ennek elolvasását a regisztrációval nyugtáznod kell!
  2. Tölts fel egy általad Annie Sloan termékkel festett bútorról 1 db képet a Fénykép feltöltése menüpontban: a kép max. 1920px X 1080px és max. 10 MB lehet. Lehet vízjeles kép is. Gondolj arra, hogy hol szeretnéd gyűjteni a képedre a szavazatokat, facebookra a fekvő formátum, instagramra az álló kép lesz előnyösebb! A kép feltöltésénél meg kell add a felhasznált Annie Sloan Chalk Paint színeket is! A leírásban ne csak 2-3 mondatban írd le, hogy mi volt az elkészítés menete, hanem úgy írd le, hogy a különdíjak odaítéléséhez a forgalmazók ebből fognak tudni extra információhoz jutni.
  3. Ezt követően a pályázatod jóváhagyásunk után fog megjelenni a rendszerben, melyről e-mailben értesítünk.
  4. Oszd meg a pályázatodat! Ezzel növeled a nyerési esélyed.
  5. Nyerd meg a 300.000 Ft összértékű díjak egyikét!
A teljes körű hivatalos szabályzatot itt tudod elolvasni: Szabályzat!

Annie Sloan Hungary DÍJAK

Közönségdíj

Nyertese Szilágyi Gabriella Narnia című pályázatával, mellyel 1745 szavazatot gyűjtött!

A közönségdíjat az nyeri, aki a nyereményjáték ideje alatt pályamunkájára a legtöbb szavazatot gyűjti.

A közönségdíj egy Annie Sloan ajándékcsomag, melynek tartalma:
3 liter Annie Sloan Chalk Paint™ bútorfesték, 5 db 120 ml-s Annie Sloan Chalk Paint™ bútorfesték, 500 ml világos Annie Sloan Viasz, 3 db 120 ml színezett Annie Sloan Viasz (fekete, barna, fehér), Annie Sloan Gyöngyházfény, 1 db 8-as Annie Sloan Körecset, 1 db kis Annie Sloan Lapos Ecset, 1 db kis Annie Sloan Viaszecset, 1 db Csiszolószivacs Készlet, The Colourist magazinokból álló csomag, Annie Sloan Paints Everything című könyve, Annie Sloan Doboznyitó, Festék keverőpálcák

 Különdíjak, szakmai díjak

Annie Sloan személyes különdíja

Annie különdíját csobeju1 Monet kertjében című pályázata kapja.

Felkérjük magát Annie Sloan-t, a Chalk Paint ™ feltalálóját és a márka alapítóját, hogy válassza ki az általa legszebbnek ítélt Pályázatot.

 

Az Annie Sloan által kiválasztott pályázathoz tartozó játékos különleges díjban részesül, melynek tartalma Annie Sloan saját kezűleg dedikált könyvei, illetve Annie Sloan ecsetek, az alábbiak szerint: Annie Sloan Chalk Paint Workbook című munkafüzete, Annie Sloan Paints Everything című könyve, Annie Sloan Colour Recipes című könyve, Annie Sloan Room Recipes című könyve, Annie Sloan Quick & Easy Transformation című könyve, 1 db 8-as Annie Sloan Körecset, 1 db nagy Annie Sloan Lapos Ecset, 1 db kis Annie Sloan Lapos Ecset, 1 db kis Annie Sloan  Viaszecset, 1 db Annie Sloan Doboznyitó

Művészeti alkotás különdíj

Erika által választott nyertes, aki a díját kapja diapap Tv szekrény című alkotásával.

Az Asztalom Műhelye az általa legművészibb alkotásnak ajánl fel különdíját. A díj tartalma egy Annie Sloan Díszítőecset Készlet  és egy Annie Sloan Workbook munkafüzet.

Letisztult kortárs alkotás különdíja

Az Asztalom Műhelyének második díját Anditól Kriszta Szitakötő című pályázatával nyerte el.

Az Asztalom Műhelye második különdíjával egy általa választott letisztult kortárs szemléletben megvalósított pályázatot kíván díjazni.
A díj tartalma egy gergelyandi kis bőrtáska készítő workshop, ahol saját kezűleg elkészíthet egy bőrtáskát!

Megmentett bútor különdíja

Asztalosfabrik Viki és Gábor díjazottja fesdujra Boho komod című pályázatával.

Az Asztalosfabrik Műhelye azt az alkotást szeretné díjazni, ami a legsokrétűbb munkával érte el a végső kinézetét és/vagy funkcióját, azaz a végeredményhez képest a legmesszibbről indult, pl. mert van benne asztalos munka, javítás, felületkezelés vagy -előkészítése, pótlások stb. Minél rosszabb állapotból tért vissza az „életbe” és a végeredménye is stílusos, annál nagyobb esélye van erre a különdíjra.
A különdíj egy vendégéjszaka két fő részére az Annie Sloan termékek segítségével átalakított különleges Vadlány Udvarházban.

Bútorfaló-stílus különdíj

Edit Nagy András Barokkos túlzás című pályázatát díjazta.

A Bútorfaló Látványműhely 10,000 Ft-os vásárlási utalványt ajánlott fel annak a pályázatnak, ami számukra a legszebb, legstílusosabb alkotás.

A legösszetettebb dekorálás különdíja

Vivien díja szintán csobeju1 Monet kertjében című pályázata nyerte el, így ez a gyönyörű komód két díjat is kiérdemelt.

A Francia Kék Műhely a számára leginspirálóbb alkotást szeretné a különdíjával díjazni, ahol a játékos egy egyedi, különleges és megfogó technikát vagy éppenséggel összetett technikákat alkalmazott a bútordarab újraálmodásához, a darab dekorálásához. A különdíj tartalma három különböző Annie Sloan Metálviasz és egy Annie Sloan Branches stencil.

Romantika különdíj

A legromantikusabb bútorfestés Kaptafáék szerint Mici, BDesiGn-tól!

A Kaptafa Műhely és Ajándékbolt különdíjat ajánlott fel annak a pályázatnak, amely megfestve új pompájában is antik hatást kelt. A különdíj egy különleges és exkluzív Mathilde M. Delices D’orange illatú térparfüm.

Bohém alkotás különdíj

Tündi vaszkozs Levelek Amsterdamból című pályázatát találta a legbohémabb alkotásnak.

A Kisvacak Kreatív Műhely gyengéje a színes, élénk és vidám darabok és a Boho Chic stílus. Az ebben a szellemben készült pályázatok közül választja ki a számára legkedvesebb darabot, egy Annie Sloan Mini Project Packkal és a The Colourist legújabb kiadásával díjaz.

A legígéretesebb kezdő bútorfestő különdíja

Nemiskacat szerint a legígéretesebb kezdő bútorfestő Zcsenge Snowwhite című pályázatával.

A Nemiskacat Látványműhely a bútorfestési tevékenységbe belevágók, az első alkalmas alkotók bátorságát szeretné díjazni. A kezdő Játékosok alkotásai közül kiválasztott pályázatot egy kis Annie Sloan Viaszecsettel és a kedvenc Annie Sloan könyvével, a Colour Recipes-szel díjazza.
Ha életedben először festettél bútort, mindenképpen jelezd azt a leírásban, hogy Nemiskacat lássa azt!

IOD Magyarország különdíja

Az IOD termékcsomagot PatakiAgnes Karanténban-erdőben című pályázata kapta.

Az Iron Orchid Design (IOD) Magyarország különdíjat ajánlott fel a legszebbnek ítélt IOD márka termékeivel dekorált pályázat részére. Az IOD márka termékei és az Annie Sloan márka termékei szorosan összefonódnak tevékenységben és Magyarországon a forgalmazók személyében is. A tartalma az alábbi IOD termékek:
1 db Japonica dekortranszfer, 1 db Fronds dekorpecsét, 1 db He Loves me bútordísz öntőforma, 1 csomag Levegőn száradó agyag, 1 db Nyomdázó henger, 1 db Tintapárna, 1 db Dekor tinta fekete színben.

 

Ne felejtsd el, hogy ha a különdíjakra is pályázol, a leírás részben adj meg erre vonatkozó információt is, és lehet, hogy felkeresünk majd, ha lesz még kérdésünk.

 

Regisztrálni itt tudsz!
Pályázattal kapcsolatos kérdések: info@anniesloan.hu
Hivatalos szabályzat: Szabályzat!
GDPR: Adatvédelmi tájékoztató!

Hobbi Bútorfestők Facebook csoportban való megosztás:

Buzdítunk mindenkit, hogy a saját pályázatában szereplő alkotásaikat töltsék fel a csoportba, büszkén írjanak róla, osszák meg a folyamatot, ahogyan egyébként szokták, ám a direkt link megosztásokat nem fogjuk engedélyezni! (A játék linkjét nem lehet megosztani!)
A csoport célja a saját alkotás megosztása képfeltöltéssel, folyamat leírással, anyag használat megjelöléssel, annak érdekében, hogy inspiráljuk és segítsük egymást. Ugyanakkor nyugodtan jelezhetitek, hogy az Annie Sloan Chalk Paint™ játékon is részt vesz épp a bútor és lehet rá szavazni, de link nélkül!
Azokat a bejegyzéseket, aminek egyértelműen csak az a célja, hogy a pályázatodat népszerűsítése és szavazásra buzdítson (tehát nem szerepel a folyamat leírása segítségnyújtás céljából), azokat törölni fogjuk!
Sok sikert kívánunk!